OVAJ ČOVEK JE DANAS SVEDOČIO U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ: Dobro poznaje osumnjičene
Mesto zločina, Foto: Nemanja Nikolić

DETALJI

OVAJ ČOVEK JE DANAS SVEDOČIO U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ: Dobro poznaje osumnjičene

Podsetio je na radne naloge koje su imala dvojica radnika

Objavljeno: 13:44h

U Višem Javnom Tužilaštvu u Zaječaru danas su u cilju dalje istrage saslušani novi svedoci vezano za slučaj nestanka i ubistva male Danke Ilić koji bi eventualno mogli da dovedu do rešavaja ovog veoma teškog i komplikovanog krivičnog dela.

,,Danas je u svojstvu svedoka saslušan direkotor JKP "Vodovod" iz Bora, Goran Pavić kao i jedan meštanin sela Luka. U toku sutrašnjeg dana biće ispitana još dvojica svedoka kažu u VJT u Zaječaru.

Svoj iskaz pred tužiocem pored direktora Pavića dao je i prijatelj osumnjičenog za ubistvo S. J. iz Luka. On mu je prema nepotvrđenim informacjama često pozajmljivao automobil, pa se sada postavlja pitanje da li je taj automobil korišćen i u krivičnom delu, koje se J. stavlja na teret.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Doboro upućen izvor u tok istrage navodi, da je direkotor JKP "Vodovod" Goran Pavić odmah nakon zločina koji su počinili radnici preduzeća na čijem je on bio čelu, iz moralnih razloga podneo ostavku.

Inače, pred tužiocem je izneo iskaz u kome je dao odgovore vezano za radne obaveze i zadatke koje su radnici imali tog dana u Banjskom Polju. Podsetio je na radne naloge koje su imala dvojica radnika i na kojim lokacijama je trebalo da obave nove radne zadatke, ističe dobro upućen izvor u istragu vezano za ovaj monstruozni zločin.

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

(Espreso / Telegraf / Milica Ristić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.